Over TOUSDEE


Mij is ooit eens verteld dat er twee dagen in het jaar zijn dat je niets kan doen. Deze dagen zijn “gisteren” en “morgen”. Welke dag dan wel? Vandaag ofwel TOUSDEE!

 

Vaak stellen wij uit om onze ambities waar te maken. “Komt wel goed...” of “we zien wel...” zijn uitspraken die ik met regelmaat hoor. Geboren uit gedachten over het verleden of de toekomst. De angst voor verandering?

Het "nu", is het moment dat we echt hebben. Vandaag kleine stappen zetten richting de toekomst om verbetering te realiseren. Geen uitstelgedrag. Doe het nu!

 

“The Future Starts TOUSDEE”

 

Martin Dusée
Ervaring

Sinds 2006 ben ik actief in de wereld die recruitment heet. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een gedreven en innovatieve recruitment business partner met ervaring zowel aan de bureauzijde als corporate omgeving. Ik heb een brede kennis in verschillende specialismen binnen diverse industrieën en organisaties. Mijn expertise reikt over het hele functiedomein. Deze wil ik inzetten om uw recruitment vraagstukken op te lossen.

Passie

Aangezien ik positief en ambitieus in het leven sta, wil ik ook anderen hun ambities laten realiseren. Daar is mijn passie voor recruitment ontstaan. Elke dag hoop ik dat bijzondere moment weer te ervaren. Een organisatie en persoon kunnen helpen met het realiseren van zijn of haar ambitie.

Plezier

Ik haal veel energie en plezier in het samen ontwikkelen en doen groeien van organisaties waar mens, kennis en techniek centraal staan. Inventariseren en analyseren van wensen, behoeftes, ideeën en kansen en deze vertalen naar een gerichte (strategische) aanpak of creatieve oplossing. Daarbij maak ik gebruik van bestaande mogelijkheden of creëer nieuwe. Samenwerken met mensen en organisaties die vooruit willen, willen leren en een doel hebben op het gebied van recruitment. Als dit gepaard gaat met een gezonde dosis humor, dan voel ik mij thuis. En je ergens thuis voelen is waar het volgens mij om draait.