What TOUSDEE Offers


Een succesvolle recruitmentorganisatie draagt direct bij aan de organisatiedoelen. Om dit vorm te geven en constructief uit te bouwen is de juiste kennis, ervaring en drive nodig om succesvol te zijn.  Een goed inzicht geeft u de mogelijkheid de juiste beslissingen te nemen. Wij adviseren u graag over welke recruitment oplossing het beste bij uw organisatie past.


SEARCH

Capaciteit tekort of uw instroom heeft een extra boost nodig? Wij helpen u met het gericht vinden, boeien en binden van de juiste kandidaat die bij uw vacature en organisatie past, en de opbouw van uw talentpool. Pro-actief en resultaatgericht.

CONSULTANCY

Meer rendement halen uit uw recruitment? Kritisch advies waar en hoe te verbeteren? Wij ondersteunen u bij het opzetten of optimaliseren van uw recruitmentorganisatie. Zowel intern als extern. In zijn geheel of specifieke vraagstukken. Een eerlijke en transparante aanpak om structuur, snelheid, continuïteit en kostenreductie (cost per hire) te realiseren.

EMPLOYER BRANDING

Employer branding is het juiste middel om talent aan te trekken en te behouden. Wij helpen u bij het creëren van een aantrekkelijk werkgeversmerk en een optimale communicatie met de kandidaat middels de juiste kanalen. Een imago om trots op te zijn!

COACHING & TRAINING 

Samen in de spiegel kijken waar uw valkuil ligt en hoe uw kracht verder te ontwikkelen? Omdat wij het recruitment vak kennen, zien we waar mensen tegenaan lopen. Wij helpen de betrokkenen in het proces om beter, bewuster en succesvoller te worden door inzichten te geven in hun persoonlijke activiteiten.


Flexibel inzetbaar

Interim management

Teamplayer


Doen

Strategie

Energiek